BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

geng penyamun aku

segalanya dalam sejarah

Lilypie Waiting to Adopt tickers

Isnin, 24 Ogos 2009

SEMUANYA WAT HAL!

hey hey..
henpon aku skarg no wat hal dow...
aku nak denga lagu je..
mesti tak boleh...
merana betul!

tiap kali aku nak attach kat laptop..
mesti tak boleh..
aku juga tlah kehilangan tempat charge aku..
huhu..
merana kini aku merana(ade sesape bole smbung lagu ni?)

now,aku charge gne
charge kak dira aku laa..
huhu...
byak btul barang hi;ang..
kalau beli yg baru..jmpa plak...
ni pe kes>>??

tenet pun lembab...
slow slow dia working..
huhu..
so slow...

sape pakar pasal nak crik2 bende ni??
naik meluat aku dgan henpon aku ni...
ada satu ketika..
aku terlalu geram dgan henpon aku...
telah aku hempok henpon tu!
pastu retak skrin dia..
tak leh dah nak touch touch
huhu

ni semua korang pnye pasal lah..*cis..henpon pnye pasal korang kene!*
nanti kau amni..sedap je kate kitorang..
huhu...
aku ckap betul ape?
atau salah??
huhu,...
whateva lah!
huhu..sedey btol..!!

selain tu...
aku jugak mals nak update..
nak tahu knape??
sebab aku beruk yg mals..
so..
mengapa beruk ini terlalu ,malas?
bkan mals!!
tak larat!!

huhu...sudahla tak larat..pastu nak kene berhadapan dgan tenet yg slow ni!
apsal slow sgat??
SLOW?
SLOW>?
SLOW?
SLOW?


V
VV
VVV
VVVV
VVVVV
VVVVVV
VVVVVVV
VVVVVVVV
VVVVVVVVV
VVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVV

hari ni kene colourful cket..
btul tak??

cakap BETUL!!

tak dapat aku nak katakan apa2

6 ulasan:

Nini berkata...

bengang btol nehh..
iskk..
relax ah..
biase laa tuhh..

hehe..

khaLifah feDi berkata...

eh hang guna berukband yer..?

maisyara pot! pot! berkata...

u are fake!!!!!

SENORITA ZATY berkata...

pose la sam dol, hhhaa, saja je, coz nick name ak dule da ad org gune,

apan the cipan berkata...

panas je hati dia ni erk..
bulan2 puasa ni
sbr sikitt..
huhu

kelambuharimau berkata...

sabar dek..bulan pose ni tambah ibadah lagi baik