BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

geng penyamun aku

segalanya dalam sejarah

Lilypie Waiting to Adopt tickers

Selasa, 11 Ogos 2009

UBAT

huhu..

tak suke

tak suke

tak suke


taw ape yg aku tak suke???

aku tak suke ubat cair..

aku suek ubat biji..


senang....

telan smbilminum air...

mcm kat bawah ni


ni lah ubat aku...
setiap satu plastik ubat tu yg takde warna merah tu...
ade 3 jenis ubat biji...
dan lagi satu yg ade warna merah tu
satu je ubat...
dan lagi satu..yg botol tu..
UWEK!!
tak suke aku!!..
SWEAR!!'
tak suke!!!

tu all my followers..
iaitu member2 yg baru tu...
aku follow kmudian lah..
sebab..internet aku ni tengah bengong..
sgt2 bengong!
time nak follow je...
kluar blank BURUK!!!







P/S:SI BERUK YG DEMAM NI...
TAK SUKE UBAT CAIR..
ADE PAHAM??
ATAU ADE YG NAK KENE
BUNUH??

APSAL NNGAN AKU NI??
HARI2 NAK BUNUH NI...

7 ulasan:

ZAF berkata...

xsuke ubat? sape yang suke? mmg xbest makan ubat ni. makan nasi lagi best.

khaLifah feDi berkata...

oh ho...klu x suke cm ner nak baik amni..!!!

Love Amni berkata...

nasi??
hehe..aku tak suke nasi...
ade paham??

blogger muslimah berkata...

haah, betul tu kak amni. saya pun tak suke ubat cair. lagi2 ubat batuk. EIIII...

GRuNGe berkata...

Ubat batuk best, ubat pil, kalau yang beso tuh, tak muat masuk tekak. Tensen nak menelan.

Loca Corleone berkata...

Ubat gegat suka la ni?

Love Amni berkata...

ubat gegat??
haisyooo..
ubat gegat takmo mkan...
ubat gegat simpan dlam almari.
halau lipas..
arghh..
benci lipas